Apartmaji v Sloveniji in na Hrvaškem

Z iskalnikom apartmajev na naši strani lahko najdete apartmaje, hotele in prenočišča tudi v ostalih krajih Slovenije, na Hrvaškem in po Evropi. Vpišite kraj, ki vas zanima in preverite ponudbo ugodnih apartmajev in namestitev.
Booking.com

Apartmaji v Sloveniji

Zraven Kranjske Gore najdete na Gorenjskem še druge kraje, ki su turistično zanimivi in imajo zanimivo ponudbo prenočišč. Zraven tega je veliko zanimanja tudi za slovensko obalo in nekatere druge turistične kraje.

Vpišite kraj v Sloveniji, ki vas zanima in preverite ugodne apartmaje in hotele.

Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji na Hrvaškem so posebej zanimivi čez poletne mesece, tisti v Istri pa tudi v drugih mesecih, ko se lahko zaradi bližini hitro odpravimo tja in si za nekaj dni odpočijemo. Preverite ponudbo apartmajev v Istri, Dalmaciji, Kvarnerju in drugih krajih Hrvaške s pomočjo iskalnika, tako da vpišete ime kraja, otoka ali regije. Na strani z rezultati se vam bodo pokazali prosti apartmaji in hoteli in cene za najem.

Zraven Hrvaške lahko vpišete tudi druge kraje v Evropi, kjer bi vas zanimalo prenočišče: hoteli, hostli, apartmaji, gostišča, … Vpišite kraj in preverite ponudbo.