≡ Menu

Apartmaji Bernik

bernik kranjska gora

Opis apartmaja Bernik ***

Apartmaji in sobe Bernik se nahajajo v središču Kranjske Gore in so kakšnih 100 m oddaljeni od smučišča. V bližini so tudi trgovine, pošta in banka.

Na voljo je 11 različnih apartmajev, ki so namenjeni za 2+1, 3+1, 4+1 ali 6 oseb. So na zelo dobri lokaciji, iz sob pa se razprostira lep razgled na okoliške gore. Tudi notranjost sob je lepo in moderno opremljena, s klimatsko napravo, parketom na tleh in svetlih prostornih sobah. V apartmajih je tudi kopalnica s prho, imajo pa tudi balkon. Imajo tudi brezžični internet in brezplačno parkiranje avtomobila.

Glede na to, da je zimska sezona v Kranjski Gori zelo pomembna, je poskrbljeno tudi za smučarsko opremo v posebni sobi, prav tako pa si jo lahko izposodite v bližnji trgovini za kar vam v apartmajih Bernik nudijo dodatni popust. V poletnem času so na voljo kolesa, možno pa je organizirati tudi kakšne izlete, kolesarske ture in pohodniške izlete.

Glede na ocene obiskovalcev, so apartmaji Bernik ocenjeni z odličnimi ocenami. Preverite proste termine na spodnji povezavi in cene za obdobje, ko se odpravljate v Kranjsko Goro.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Kranjski Gori

Naslednja objava:

Predhodnja objava: