≡ Menu

Kranjska Gora velja za enega izmed najbolj priljubljenih krajev za priživljanje zimskih počitnic.

Na strani zimske počitnice si lahko ogledate ponudbo apartmajev in hotelov v tem času. Ogledate si lahko ponudbe za 3, 5 ali 7 dni v obeh terminih letošnjih zimskih počitnic.

Tako lahko na hitro preverite, če je še kaj proste v kolikor še nimate rezerviranega apartmaja.

Valentinovo

Letošnje valentinovo sovpada s prvimi izimskimi počitnicami, tako da bo še toliko težje dobiti prosti apartma. Priporočamo izbor kakšnega izmed hotelov, ki jih lahko najdete s pomočjo našega iskalnika in rezervacijo romantičnega vikend paketa v, upamo, zasneženi Kranjski Gori.

Dodatne informacije lahko dobite na valentinovo v Kranjski Gori.

kranjska gora

Odpravite se v Kranjsko Goro in dočakajte novo leto v tem priljubljenm kraju. Preko spodnjih povezav najdete različne oblike prenočišč.

Svoj apartma ali hotelsko sobo je priporočljivo rezervirati čim prej, saj je prostih mest že sedaj zelo malo.

kranjska gora

Če bi se tudi vi radi odpravili s prijatelji v Kranjsko Goro in najeli kakšen ugoden apartma, smo za vas preverili ponudbo za dva termina:

Cene veljajo za 4 osebe in 3 nočitve, tako da boste lahko preživeli kar 4 dni v Kranjski Gori in se dodobra nasmučali.

Apartmaje si lahko ogledate preko povezav zgoraj. Dodatno ponudbo najdete na strani apartmaji v Kranjski Gori ali s pomočjo iskalnika na desni strani, kjer lahko primerjate ponudbo.

kranjska gora

Ponudbo prostih apartmajev in hotelov za omenjen termin lahko najdete preko spodnje povezave.

Veliko apartmajev ob smučišču je v tem terminu že zasedenih ali je cena nekoliko višja zaradi kvalitete apartmaja. Preko zgornje povezave najdete ponudbe od 256€ naprej za 4 osebe (2 odrasla, 2 otroka).

Cena za hotel Vitranc je 360€.

Dodatne proste apartmaje in hotele lahko preverite s pomočjo iskalnika na desni strani.

kranjska gora

Na spodnjem video posnetku si lahko ogledate video predstavitev smučišč v Kranjski Gori. Zraven dnevnih najdete v drugem delu posnetka tudi nočne posnetke.

Delite video s prijatelji na Facebook.

Trenutno lahko izkoristite ugodno ponudbo preko 1nadan.si in si rezervirate ugoden apartma Berghi. Ponudba zajema dve nočitvi za dve odrasli osebi in dva otroka ter smučarske vozovnice za dnevno in nočno smučanje. Akcija bo verjetno zelo hitro razprodana, tako da jo hitro rezervirajte.

V kolikor vam je ne bo uspelo dobiti, lahko preverite ponudbo hotelov in apartmajev v Kranjski Gori tudi preko našega iskalnika, ki ga najdete na desni strani in nekaterih podstraneh. V tem primeru v ceno ni všteta smučarska karta, ki pa jo lahko dobite na različnih prodajnih mestih v Kranjski Gori.

apartmaji berghi tatjana kranjska gora

 

Če tudi vi še nimate planov za Silvestrovo in bi se radi za konec leta 2014 kam odpravili, je pravi naslov Kranjska Gora, kjer še vedno najdete nekaj prostih apartmajev in hotelov. Glede na to, da se prenočišča hitro polnijo, si je pametno hitro rezervirati kakšen apartma, saj boste v naprotnem primeru ostali brez.

Spodaj najdete ponudbo apartmajev in hotelov, ki so v tem trenutku še prosti. Cena je odvisna od števila oseb in števila dni. Apartma ali hotel lahko rezervirate preko povezave. Na strani samo vnesete željene termine in število oseb, tako da dobite ceno za najem apartmaja ali hotela.

Prosti apartmaji in vile:

Prosti hoteli:

Prav tako lahko dobite zelo ugodno prenočišče v hostlu Nika.

kranjska gora

Če vas zanima vremenska napoved za naslednje 3 dni v Kranjski Gori, jo najdete tudi na naši strani. Oglejte si stran Vreme Kranjska Gora, kjer najdete različne informacije o vremenu in prognoze za naslednje dni.

Proti koncu tedna se bo vreme v Kranjski Gori zelo ohladilo, tako da lahko pričakujemo prave zimske temperature. Upamo, da bo čim prej zapadlo kaj snega in da se bo smučarska sezona začela čim prej.

kranjska gora

Na lepi in mirni lokaciji v Ratečah pri Kranjski Gori lahko najamete dva lepo urejena apartmaja.

Apartmaja imata vso opremo: kuhinjsko posodo, pribor, hladilnik, kuhinjske krpe, posteljnino, brisače, kabelsko TV, brezplačni Wi-Fi, itd. Apartmaja imata lasten vhod in teraso. Pripada pa jima tudi pokrito parkirišče, kar je še posebej v zimskem času zelo dobrodošlo, velik vrt za igro in prostor za spravilo koles oz. smuči.

Za podroben opis apartmajev, celotno ponudbo, ceno, proste termine in rezervacijo jih kontaktirajte.

Naslov: Apartmaji Jakelj, Rateče 3d, 4283 Rateče Planica

Telefon: 031 445 342

Email: jakelj@krgora.com

Spletna stran: http://www.krgora.com/

apartmaji-kranjska-gora-jakelj3 apartmaji-kranjska-gora-jakelj apartmaji-kranjska-gora-jakelj2

Več fotografij najdete na njihovi spletni strani.

Kar smo pred dnevi že pisali, se je tudi zgodilo. 50. Zlata lisica se bo ta vikend odvila v Kranjski Gori, ko so jo zaradi pomanjkanja snega odpovedali v Mariboru.

Kot nalašč,  se je vremenska napoved dan za tem spremenila in po celi Sloveniji je zapadlo veliko snega. V Kranjski Gori so tako zelo dobro pripravljeni, težav s snegom ne bodo imeli, tudi celotna ostala organizacija tekmovanja pa bo verjetno odlično izpeljana.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu in seveda na uspeh Tine Maze, kakor tudi ostalih naših smučark.

Starejše: